Madeleine får sin Chris

Det svenska kungahuset tycker om månaden juni för att gifta sig och det kan man förstå eftersom Stockholm under en vacker junidag är vackrare än någonsin. Kungen och Silvia gifte sig denna månad, även Victoria och Daniel, Carl-Philip och Sofia och inte minst Madeleine och Chris. Detta var ett bröllop som kanske fick mer uppmärksamhet eftersom Madeleine alltid varit familjens värsting med sitt snygga utseende och hårda partajande, men det hela blev både lyckat och vackert.

Madeleine gifte sig år 2013 i slottskyrkan, precis som hennes bror, och precis som alla förväntat sig var hon strålande vacker. Iklädd en elegant Valentinoklänning visade hon upp sin slanka figur och Chris O´Neill verkade mer förälskad än någonsin, trots att det gått rykten om att han kan vara ganska arrogant. Nej, det här var definitivt frågan om ett mycket förälskat par som var överlyckliga att få gifta sig med varandra.

Detta var ett bröllop som kom som en överraskning för många eftersom paret träffades och förlovade sig ganska snabbt. De hade träffats i New York och då Chris var en ekonom och affärsman kom han från en helt annan sfär än prinsessan. Det verkade dock funka bra och snart växlade de ringar med varandra i ett storslaget bröllop som skall ha kostat över tre miljoner kronor.

Precis som i fallet med Victoria så rådde det lite kontrovers om huruvida Madeleine skulle överlämnas av sin far till sin blivande make men man löste det hela precis som man ofta gör idag genom att brudgummen väntat på halva vägen. Det svenska folket suckade över det stiliga paret och man kunde inte låta bli att fälla en tår då de lovade varandra evig trohet!

En rolig liten detalj var att bröllopstårtan i själva verket bestod av 700 maräng-makaroner som staplats på varandra och den lär ha smakat ljuvligt!